Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Bonsai fagél - 120 ml
2.400 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
bonsai sebkezeles

Bonsai fagél - 120 ml

2.400 Ft
Menny.:db

A bonsaiok különlegességének az alapja a tudatos alakítás. Olykor előfordul, hogy a cél érdekében nagyobb ágakat is el kell távolítani.

A fa törzsén keletkezett sérülést úgy tudod a leghatékonyabban kezelni, ha külön erre a célra való készítményeket használsz. A bonsai fagél segít a regenerálódási folyamatokban és védelmet nyújt az utólagos fertőzésekkel szemben.

Kiszerelés: 120 ml

Leírás

A bonsaiok alakításakor előfordulhat, hogy egy nagyobb ágat távolítasz el a fáról, de egy kültéri bonsai esetén akár egy váratlan vihar is okozhat ágletörést. Ilyen esetekben nagyon fontos a keletkezett sérülés szakszerű ellátása.

A bonsai sebgél kifejezetten ilyen esetek gyógyítására lett kifejlesztve. A sebet egy rugalmas, szellőző réteggel zárja le, mely alatt a fa szépen és hatékonyan gyógyulhat.

A bonsai fagél legfőbb tulajdonságai

  • A bonsaiok metszésekor keletkezett nagyobb vágási felületeket gyógyítja
  • Egy rugalmas, légáteresztő réteggel vonja be a sebet, mely megvédi a bonsait az esetleges fertőzésektől
  • Könnyen, azonnal használható készítmény

Bonsai fagél használata

A pasztát hígítás nélkül vidd fel egy ecsettel vagy fa spatulával a sérült területre. Fontos, hogy a seb teljes területén kívül a sérülésmentes részt is kezeld le egy körülbelül fél cm-es sávban. Egyenletes, teljesen zárt felületet hozz létre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.